Reseptit

Raparperi-karviaisjäätee

1.8.2012 Teksti: Katri Schröder

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

4 paksua raparperinvartta
1 l vettä
1.5 dl sokeria
3 rkl sitruunamehua
3 dl pakastettuja vihreitä karviaismarjoja
sitruunaviipaleita

Valmistusohje

1. Pese raparperit, mutta älä kuori. Nosta kattilaan raparperit, vesi ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä.

2. Viilennä juoma huolella.

3. Mausta sitruunamehulla ja lisää joukkoon jäiset kokonaiset karviaismarjat ja sitruunaviipaleet.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme