Reseptit

Raparperimousse

Kesän ensimmäisistä raparperin varsista syntyy herkkujälkiruoka sunnuntailounaalle.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl raparperipaloja
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • 100 g mascarponea
  • sitruunamehua

Valmistusohje

1. Mittaa raparperipalat, sokeri ja tilkka vettä kattilaan. Hauduta pehmeäksi.

2. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone, raparperit ja sitruunamehua.

Raparperi tuo makua kesän jälkiruokiin:

732650-raparperimuffinssit.jpg

Raparperimuffinssit

Raparperivaahto_1

Raparperivaahto

963652-raparperipaistos.jpg

Raparperipaistos

Kotiliesi.fi: Raparperijäädyke

X