Raparperivaahto
Hehkeät vadelmat viimeistelevät raparperivaahdon.
Ainekset
Raparperihilloke
- 100 g raparperia
- 3 rkl vettä
- 3 rkl steviasokeria
Vadelmat
- 200 g vadelmia
- 2 rkl steviasokeria
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
Vaahto
- 2 dl vispikermaa
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 1 rkl steviasokeria
- ripaus kanelia
- 3 rkl tuoretta minttua
Valmistusohje
1. Viipaloi raparperit, ja mittaa ne ja vesi kattilaan. Kiehauta ja keitä kunnes raparperi pehmenee. Mausta stevialla ja jäähdytä.
2. Sekoita vadelmien joukkoon steviasokeri, limetin mehu ja raastettu kuori. Anna mehustua.
3. Vaahdota vispikerma ja kääntele joukkoon jogurtti, steviasokeri, kaneli, minttu ja lopuksi jäähtynyt raparperihilloke.
4. Lusikoi vaahtoa kulhoon ja lisää päälle vadelmat. Koristele tuoreella mintulla ja tarjoile.
Lisää jälkiruokia raparperista:
Kotiliesi.fi: Raparperijäädyke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous