Reseptit

Raparperivispipuuro

24.4.2012 Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2-3 dl raparperinvartta
1 l vettä
2 dl sokeria
1 tl kanelia
1.5 dl mannasuurimoita
kermaa
kanelia

Valmistusohje

Pese raparperit huolella ja leikkaa ne puolen sentin paksuisiksi siivuiksi.

Laita palaset kattilaan, lisää sokeri, kaneli ja vesi. Keitä muutama minuutti kunnes raparperit ovat pehmenneet.

Ota osa sivuun reikäkauhalla koristeeksi.

Keitä ja lisää mannasuurimot. Keitä kohtuullisella voimalla viisi minuuttia (katso pakkauksesta) ja anna tasaantua.

Nosta kattila viileään. Anna jäähtyä ja vispaa yleiskoneella tai sähkövatkaimella puuro kuohkeaksi. Annostele maljoihin, koristele raparperinpaloilla ja viimeistele kermavaahdolla. Päälle vielä ripaus kanelia.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi