
Rapea ruispizzapohja
Ruispohja toimii parhaiten kala- ja äyriäistäytteiden parina.
Ainekset
- 3 dl ruisjauhoja
- 1/2 dl spelttivehnäjauhoja
- 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 dl kylmää vettä
Valmistusohje
1. Mittaa ruis- ja spelttijauhot sekä suola kulhoon. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
2. Kauli taikina leivinpaperin päällä ruisjauhoja apuna käyttäen mahdollisimman ohueksi uuninpellin kokoiseksi levyksi.
3. Levitä päälle juustoraastetta ja haluamaasi täytettä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja rapea.
Hyvät pizzapohjat teet myös näillä ohjeilla:
Pizzataikina Teresa Välimäen tapaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous