Reseptit

Rapeaksi paistettu siika

Siika on parhaimmillaan, kun se paistetaan rapeaksi. Palsternakkavuohenjuustopyree toimii kypsän siian kanssa parhaiten.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g suomustettua siikafileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä

Valmistusohje

Nypi kalafi leistä ruodot ja leikkaa annospaloiksi. Leikkaa nahkapuolelle viiltoja terävällä veitsellä.

Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannussa reilu kerros öljyä hyvin kuumaksi. Pane kalat öljyyn nahkapuoli alaspäin ja paista lähes kypsäksi. Nosta lautaselle ja pidä kuumana.

Tarjoa siian kanssa palsternakkavuohenjuustopyreetä.

X