Rapeat kermavohvelit
Rapeita ja raikkaita. Rapeat vohvelisydämet ja raikas siikatahna maistuvat erityisen hyviltä etikkasienten kanssa. Sienet voi korvata kapriksilla tai suolakurkkukuutioilla. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina.
Ainekset
- 1 dl kermaa
- 1 muna
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/4 tl suolaa
- 1 dl kivennäisvettä
- 2 rkl voisulaa
Valmistusohje
1. Sekoita keskenään muna, kerma ja jauhot. Anna taikinan turvota kymmenen minuuttia.
2. Lisää leivinjauhe, suola, kivennäisvesi ja voisula.
3. Sipaise vohvelirauta öljyllä tai voisulalla. Paista taikinasta noin 4 vohvelia.
Katso myös:
Vohvelit ja katkaraputäyte, Ruoka.fi
Vohvelit ja marjoja, Ruoka.fi
Tonnikalavohvelit, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous