Rapu-kurkkuceviche
Rapu-kurkkuceviche maistuu perinteisten blinien kanssa.
Ainekset
- 200 g jokirapuja
- 1/2 kurkku
- 1/2 punainen chili
- 1/2 dl tuoretta ruohosipulia
Lisäksi
- 1/2 limetin mehu
- 2 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta ja huuhtele ravut. Voit jättää ravut kokonaisiksi tai hienontaa pienemmiksi.
2. Pese ja kuutioi kurkku. Halkaise chili, ota siemenet pois ja hienonna. Hienonna ruohosipuli. Yhdistä kaikki ainekset.
3. Purista päälle limetinmehu ja lisää öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kylmään maustumaan noin 30 minuutiksi. Rapu-kurkkuceviche maistuu perinteisten blinien kanssa.
Katso myös:
Silakkaceviche, Ruoka.fi
Kuhaceviche, Ruoka.fi
Lohiceviche, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous