Rapu-mangonachot
Mausteisen maukas meksikolaisateria sopii hienosti seurusteluruoaksi tai herkutteluun perheen kesken. Katkaravuista, mangosta ja nachoista syntyy nopea ja raikas alkupala.
Ainekset
Rapu-mangonachot:
- 200 g isoja pakastekatkarapuja
- 1/2 kurkku
- 1 kypsä mango
- 1/2 ruukkua minttua
- 1/2 chilipalko
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 rkl maissi- tai oliiviöljyä
- muutama tippa chipotle-tabascoa
- ripaus suolaa
- 1 tl hunajaa
- maissinachoja
- hienonnettua kevätsipulia
Valmistusohje
1. Sulata ja valuta ravut. Kuutioi kurkku ja mango. Hienonna minttu ja chili.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
3. Lusikoi rapu-mangoseosta nachoille ja asettele ne tarjoiluvadille. Viimeistele kevätsipulilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous