Mainos Reseptit

Ravintoterapeutti: Vadelma-valkosuklaamuffinit

19.5.2015 Teksti: Ravintoterapeutti

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

15

Arvostelu

Ainekset

2 kananmunaa
2 dl kookossokeria
2 dl kermaa
2 dl voisulaa
2 tl Urtekram vaniljasokeria
3 tl Urtekram luomu leivinjauhetta
5 dl Urtekram gluteenitonta Yleisleivontamixiä
1 dl valkosuklaata rouhittuna
200 g pakastevadelmia pilkottuna

koristeluun

kermavaahtoa ja syötäviä kukkia

Tarvitset vielä

muffinivuokia

Valmistusohje

Ravintoterapeutti -blogi osallistuu Urtekramin ja Ruoka.fi:n Paras gluteeniton leivonnainen -kilpailuun.

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sekoita munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi.

3. Sekoita eri kulhossa vaniljasokeri, leivinjauhe ja jauhoseos.

4. Sekoita kolmannessa kulhossa kerma ja jäähtynyt voisula keskenään.

5. Lisää jauhoseosta vuorotellen nesteiden kanssa muna-sokerivaahtoon.

6. Lisää rouhittu valkosuklaa sekä pienet vadelman palaset.

7. Lusikoi muffinivuokiin taikinaa 2/3 ja paista uunin keskitasolla n.15min.

8. Koristele jäähtyneet muffinit esim. vaahdotetulla kermalla ja syötävillä kukilla.

Äänestä paras gluteeniton leivonnainen ja voita!