Reseptit

Kasviskorma

7.4.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen ja Otavamedian kuva-arkisto

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Lempeä kasviskorma ja raikas punasipuli-kurkkuraita nautitaan chapati-leivän ja basmatiriisin kera.

Ainekset

2 rkl öljyä
1 hienonnettu sipuli
1 pieni kukkakaali
1 bataatti
2 rkl mietoa intialaista currytahnaa
2 dl vettä + kasvisliemikuutio
100 g kookoskermaa
1 dl maustamatonta jogurttia
tilkka sitruunamehua
2 tl hunajaa
suolaa
pippuria
20 g paahdettuja mantelilastuja
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kuullota sipulia, kukkakaalin kukintoja ja bataattikuutioita öljyssä sekoitellen. Lisää currytahna ja kuumenna. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Hauduta hiljalleen 5–10 minuuttia.

2. Lisää sitruunamehu, jogurtti ja mausteet. Kuumenna. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja ja korianteria.

Tarjoile kasviskorma chapati-leivän ja kurkku-punasipuliraidan kanssa.

Katso myös nämä intialaiset kasvisruoat:

Kukkakaalibiryani

Intialainen kukkakaalibiryani

188024-linssikeitto.jpg

Intialainen linssikeitto

780435-intiapata.jpg

Intialainen kikherne-perunapata

Kotiliesi.fi: Intialainen naanleipä

 

 

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Kommentit (2)

Hei Matilda,

punasipuli-kurkkuraidan ohjeeseen on linkki reseptin lopussa. Sieltä löytyy linkki myös chapati-leipään, joka sopii aterian osaksi.

Terveisin,

Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta




0



0

Punasipuli-kurkkuraidan ohje lienee unohtunut?




0



0

Hei Matilda,

punasipuli-kurkkuraidan ohjeeseen on linkki reseptin lopussa. Sieltä löytyy linkki myös chapati-leipään, joka sopii aterian osaksi.

Terveisin,

Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *