Retikkacannellonit
Pyöräytä cannellonit pastan sijaan retiisistä.
Ainekset
- 1 retikka
- suolaa
- sitruunan mehua
- hyvää matalahappoista oliiviöljyä, esim. ranskalainen Nyons
- pari kourallista tuoreita versoja, minisalaatteja, yrttejä ja syötäviä kukkia, kuten minimangoldia, punajuurenversoja
- herneenversoja
- intiansinappia
- punaista suolaheinää
Valmistusohje
Kuori retikka. Leikkaa siitä mandoliinilla niin ohuita viipaleita pystysuunnassa kuin saat. Ripottele viipaleille suolaa, sitruunan mehua ja oliiviöljyä ja anna marinoitua 10 minuuttia.
Aseta viipaleet juuri ennen tarjoilua työlaudalle. Nosta niille versoja, minisalaatteja ja yrttejä ja rullaa cannelloneiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous