Reseptit

Retikkacannellonit

Pyöräytä cannellonit pastan sijaan retiisistä.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 retikka
  • suolaa
  • sitruunan mehua
  • hyvää matalahappoista oliiviöljyä, esim. ranskalainen Nyons
  • pari kourallista tuoreita versoja, minisalaatteja, yrttejä ja syötäviä kukkia, kuten minimangoldia, punajuurenversoja
  • herneenversoja
  • intiansinappia
  • punaista suolaheinää

Valmistusohje

Kuori retikka. Leikkaa siitä mandoliinilla niin ohuita viipaleita pystysuunnassa kuin saat. Ripottele viipaleille suolaa, sitruunan mehua ja oliiviöljyä ja anna marinoitua 10 minuuttia.

Aseta viipaleet juuri ennen tarjoilua työlaudalle. Nosta niille versoja, minisalaatteja ja yrttejä ja rullaa cannelloneiksi.

 

X