Reuben‐leipä
Amerikkalainen Reuben-leipä sopii vaikka työevääksi, sillä se vie kovimmankin nälän.
Ainekset
- 2-3 viipaletta ruis- tai maalaishiivaleipää
- voita
- 1 rkl thousand island -kastiketta
- 2-4 viipaletta naudan suolalihaa
- 2-4 viipaletta emmantalia
- 2-3 rkl hapankaalia
- (retiisiviipaleita)
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet voilla ja kokoa leipä.
2. Pohjalle ensin suolalihaa ja juustoa. Päälle hapankaalia ja kastiketta. Paina leivät hyvin kiinni toisiinsa ja kääri kelmuun. Pane leipä paperipussiin tai muovirasiaan.
3. Reuben-leivän voi syödä lämmittämättömänä, mutta parhaalta se maistuu voissa pannulla hitaasti paistettuna. Myös lyhyt lämmitys mikrossa sopii, mutta älä päästä leipää liian kuumaksi, jottei se sitkisty.
Täytetty leipä on mainio eväs:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous