
Rieskalasagne
Rieskalasagne on oikaisijan unelma. Siinä vedetään mutkat suoriksi juustokastikkeen kohdalla, mutta aikaan saadaan takuulla mehevä ja herkullinen lasagne.
Ainekset
Rieskalasagne
- 400 g jauhelihaa
- 2 prk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 tl savupaprikaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 2 tl sokeria
- 1 pss ohutta suorakaiteen muotoista rieskaa (esim. Fazer Rullarieskaa)
- 4 dl juuston makuista ruokakermaa
- 150 g juustoraastetta
- 2 palloa bufalamozzarellajuustoa viipaleina
- 1-2 dl tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Rieskalasagne tehdään helposti näin:
1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tomaattimurskat ja mausteet. Hauduta 10–15 minuuttia.
2. Kokoa lasagne vuokaan: rieskaa, jauhelihakastiketta, juustoraastetta, mozzarellaa ja ruokakermaa ja sitten toinen ja kolmas kerros samaan tapaan. Pinnalle lopuksi juustoraastetta.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
4. Jäähdytä rieskalasagne hieman ennen tarjoilua ja viimeistele pinta tuoreella basilikalla.
Katso myös: Mehevän lasagnen salaisuudet! Parhaat niksit perinteisen, kasvis- ja vegaanilasagnen tekoon
Katso myös Kotiliesi.fi: Pastavuoka maistuu koko perheelle – kokosimme parhaat uunipastareseptit, jotka pelastavat arjen!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous