Rieskarullat savuporotäytteellä
Aamiainen on päivän tärkein ateria. Jos kaipaat vaihtelua aamupalapöytään, tässä sinulle loistava vinkki savuporolla täytettyihin rieskarulliin.
Ainekset
- 5 täysjyvärieskaa (esim. Fazer)
- 100 g tuorejuustoa (rasvaa 2 %, esim. Viola)
- 100 g poron kylmäsavupaistia ohuina siivuina
- 1 ruukku salaatinlehtiä
- 10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- tuoreita yrttejä (esim. 1/2 ruukkua basilikaa ja 1/2 ruukkua persiljaa)
- 5 tl pinjansiemeniä
Valmistusohje
Poron kylmäsavupaistilla, juuustolla ja tomaateilla täytetyt rieskarullat tuovat mukavaa vaihtelua aamiaspöytään.
- Sivele tuorejuusto rieskoille, asettele päälle porosiivut ja salaatinlehdet. Leikkaa tomaatit viipaleiksi, silppua yrtit, paahda pinjansiemenet pannulla kullanruskeiksi ja lisää ainekset salaatinlehtien päälle.
- Kierrä rieskat löyhälle rullalle ja tarjoile paketti kauniisti narulla sidottua.
- Vaihtoehtoisesti tee rullista pieniä ja tiiviitä ja leikkaa ne viiteen palaan. Nosta rullat tarjolle leikkauspinta ylöspäin ja tarjoile esimerkiksi coctailpaloina.
Vinkki: Voit käyttää tuorejuuston sijaan myös esimerkiksi cheddarjuustoa tai valmista cheddarjuustokastiketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous