Riimihirveä paistista
Syksyn maistuvin herkku: riimihirvi karpalohillon kera.
Ainekset
- 300 g raakakypsynyttä hirven paahtotai sisäpaistia
- 1 dl merisuolaa
- 2 rkl rouhittua mustapippuria
- 1 rkl rosepippuria
- 1 rkl rosmariinia
- ½ dl jaloviinaa / konjakkia
- ½ dl madeiraa
Valmistusohje
Paahto- tai sisäpaistista valmistettu riimihirvi maistuu karpalohilokkeen kanssa.
1. Poista paistista kalvot. Hiero paisti viinaksilla ja suolapippuri-seoksella. Pane paisti vuorokaudeksi maustumaan jääkaappiin sitä välillä käännellen.
2. Poista irtomausteet pinnasta ja pakasta paisti. Ota paisti hetki ennen tarjoilua sulamaan ja leikkaa siitä ohuita viipaleita
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous