Reseptit

Riisiä ja parsakaalia

27.3.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 dl keitettyä täysjyväriisiä (osa voi olla villiriisiä)
100 g parsakaalia
rouhittuja cashewpähkinöitä
tilkka sitruunamehua

Lisäksi

1/2 avokadoa

Valmistusohje

Parsakaalilla on monipuolinen kivennäisainepitoisuus. Ruoka sopii vaikka kevyeksi lounaaksi.

Keitä riisi, paahda ja rouhi pähkinät. Höyrytä parsakaali vähässä vedessä, mausta sitruunamehulla. Syö lisäksi puolikas avokado.

Katso myös:

Pastaa ja parsakaalia

Parsakaali-papusalaatti

Parsakaalifrittata

Kotiliesi: Kurpitsaohratto ja paahdettu parsakaali

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *