Reseptit

Riisiä ja parsakaalia

Parsakaalilla on monipuolinen kivennäisainepitoisuus. Ruoka sopii vaikka kevyeksi lounaaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Sampo Korhonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl keitettyä täysjyväriisiä (osa voi olla villiriisiä)
  • 100 g parsakaalia
  • rouhittuja cashewpähkinöitä
  • tilkka sitruunamehua

Lisäksi

  • 1/2 avokadoa

Valmistusohje

 

Keitä riisi, paahda ja rouhi pähkinät. Höyrytä parsakaali vähässä vedessä, mausta sitruunamehulla. Syö lisäksi puolikas avokado.

Katso myös:

Pastaa ja parsakaalia

Parsakaali-papusalaatti

Parsakaalifrittata

Kotiliesi: Kurpitsaohratto ja paahdettu parsakaali

 

X