Riisipallot
Riisipallot ovat hauska lisä buffetpöytään ja ne sopivat moneen eri ruokalajiin. Pallot koristellaan mädillä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi tonnikalalla.
Ainekset
Riisipallot
- 250 g sushiriisiä
- 3-4 rkl Kikkoman sushimaustekastiketta
koristeeksi
- ruohosipulia
- mätiä
- seesaminsiemeniä
Valmistusohje
Riisipallot tehdään helposti näin:
1. Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta sushikastikkeella ja annan riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
2. Pyörittele riisistä kostutetuin käsin pieniä palloja. Aseta riisipallot tarjoiluvadille ja koristele makusi mukaan esimerkiksi mädillä, tonnikalalla tai seesaminsiemenillä.
Lue myös: Sushia vasta-alkajalle
Lue myös Kotiliesi.fi: Surimi on sushistakin tuttu edullinen raaka-aine – rapupuikko ei sisällä nimestään huolimatta lainkaan rapua
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous