Reseptit

Riistakermakastike

Teksti:
Juha Jormanainen
Kuvat:
Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 50 g voita
  • 50 g vehnäjauhoja
  • 5 dl peuralientä
  • 2 dl kermaa
  • nokare sinihomejuustoa
  • 1 rkl puolukoita
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Riistakermakastike valmistuu helposti näin:

  1. Kypsennä jauhot voissa. Lisää peuraliemi, puolukat, sinihomejuusto ja sinappi. Keitä kastiketta hieman kokoon ja lisää kerma.
  2. Mausta tarvittaessa suolalla.
  3. Tarjoa riistakermakastike esimerkiksi peurapaistin tai peuran routapaistin kanssa.

Katso myös Kotiliesi.fi: Suppilovahverokastike sopii riistaruoalle

 

X