Roinisten kantarelli-pancettapasta
Roinisten yksinkertaisesti herkullinen pasta syntyy kymmenessä minuutissa.
Ainekset
- pari kourallista kantarelleja
- 8 ohuehkoa viipaletta pancettaa (italialainen siansivu)
- tilkka oliiviöljyä
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 keskikokoinen sipuli
- valkosipulia maun mukaan
- suolaa
- mustapippuria
- parmesaania
- 1 pkt tagliatellea
Valmistusohje
Kantarelli-pancettapasta Roinisten ohjeella valmistuu helposti näin:
Pane iso kattilallinen vettä kiehumaan.
Pilko ja paista pancetta paistinpannulla. Pilko sienet ja silppua sipuli sekä aurinkokuivatut tomaatit. Paista ne pancettasta irronneessa rasvassa ja tilkassa oliiviöljyä. Lisää paistamisen loppuvaiheessa hienonnettu valkosipuli.
Mausta kiehuva pastavesi teelusikallisella suolaa, lisää tagliatellet ja keitä pari minuuttia. Valuta pasta ja kaada pannulle muiden ainesten päälle. Sekoita, lisää tarvittaessa öljyä tai voita. Mausta pippurilla sekä parmesaanilla ja tarjoa kantarelli-pancettapasta heti.
Ohje: Ismo Roininen, Roiniset Oy, Hakaniemen Kauppahalli
Lue myös: Kantarelli on metsän kultaa – poimi parhaat kantarellireseptit
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin teet pikkelöidyt kantarellit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous