Reseptit

Rooibos-mangojäätee

16.6.2014 Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Mirva Kakko

Valmistusaika

Vaikeusaste

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3 pussia rooibosteetä
7.5 dl kiehuvaa vettä
3 dl mangomehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
jääkuutioita

Valmistusohje

Tällä reseptillä valmistat noin litran raikasta Rooibos-mangojääteetä. Nauti Rooibos-mangojääteen kanssa grillattuja braai-leipiä.

1. Kiehauta vesi ja hauduta rooibos-teetä 2–3 minuuttia teekannussa. Poista teepussit, sekoita joukkoon hunaja ja anna teen jäähtyä.
2. Lisää mangomehu ja makeuta tee tarvittaessa hunajalla tai sokerilla. Kaada jäähtynyt tee jääkuutioiden päälle ja tarjoa heti.