Rooibos-tomaattikeitto
Rooibos-tomaattikeitto tarjotaan kylmänä. Valuta annosten pinnalle vähän öljyä paprikapurkista ja koristele vesikrassilla.
Ainekset
- 1 tlk säilöttyjä tomaatteja
- 200 g säilöttyjä paahdettuja paprikoita
- 4 dl vahvaa kylmää rooibos-teetä
- 1 murskattu valkosipulin kynsi
- 1–2 rkl omenaviinietikkaa
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl currya
- hunajaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1.Pane tomaatit liemineen, paprikat, kylmä tee ja viinietikka monitoimikoneeseen. Jauha sileäksi.
2. Lisää kerma ja mausta keitto currylla, hunajalla, suolalla sekä mustapippurilla.
3. Tarjoa keitto kylmänä.
Katso myös:
Rooiboslatte, Ruoka.fi
Tomaatti-inkiväärikeitto, Ruoka.fi
Rooibosjuoma, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous