Reseptit

Roquefortetanat

Etanat ja aromaattinen Roquefort-sinihomejuusto ovat lyömätön yhdistelmä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 12 isoa etanaa purkista
  • 12 kotiloa tai 2 etanapannua
  • 75 g pehmeää voita
  • 75 g Roquefortia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • silputtua lehtipersiljaa
  • musta- tai valkopippuria

Valmistusohje

 

1. Huuhdo etanat siivilässä ja pane joko kotiloihin tai etanapannuihin. Sekoita juusto pehmeään voihin. Mausta valkosipulilla ja persiljasilpulla.

2. Jaa sekoitus etanoiden päälle. Rouhaise päälle pippuria.

3. Kuumenna etanoita 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

Katso myös:

Auragratinoidut valkosipulietanat ja patonki
Kotiliesi.fi: Etanatilan etanapannu

X