Reseptit

Roquefortetanat

3.12.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

12 isoa etanaa purkista
12 kotiloa tai 2 etanapannua
75 g pehmeää voita
75 g Roquefortia
2 valkosipulinkynttä
silputtua lehtipersiljaa
musta- tai valkopippuria

Valmistusohje

Etanat ja aromaattinen Roquefort-sinihomejuusto ovat lyömätön yhdistelmä.

1. Huuhdo etanat siivilässä ja pane joko kotiloihin tai etanapannuihin. Sekoita juusto pehmeään voihin. Mausta valkosipulilla ja persiljasilpulla.

2. Jaa sekoitus etanoiden päälle. Rouhaise päälle pippuria.

3. Kuumenna etanoita 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

Katso myös:

Auragratinoidut valkosipulietanat ja patonki
Kotiliesi.fi: Etanatilan etanapannu

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme