Roquefortetanat
Etanat ja aromaattinen Roquefort-sinihomejuusto ovat lyömätön yhdistelmä.
Ainekset
- 12 isoa etanaa purkista
- 12 kotiloa tai 2 etanapannua
- 75 g pehmeää voita
- 75 g Roquefortia
- 2 valkosipulinkynttä
- silputtua lehtipersiljaa
- musta- tai valkopippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo etanat siivilässä ja pane joko kotiloihin tai etanapannuihin. Sekoita juusto pehmeään voihin. Mausta valkosipulilla ja persiljasilpulla.
2. Jaa sekoitus etanoiden päälle. Rouhaise päälle pippuria.
3. Kuumenna etanoita 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.
Katso myös:
Auragratinoidut valkosipulietanat ja patonki
Kotiliesi.fi: Etanatilan etanapannu
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous