Reseptit

Roquefortpäärynät

2.12.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3 pientä päärynää
50 g Roquefortia
hunajaa

Valmistusohje

Roquefortpäärynöissä yhdistyvät herkullisella tavalla makea ja suolainen.

1. Halkaise kolme pientä päärynää ja leikkaa pohjasta pois ohut viipale. Koverra siemenet pois lusikalla, täytä kolo roquefortilla. Valuta päälle vähän hunajaa.

2. Kypsennä päärynöitä 225-asteessa tai grillivastusten alla, kunnes juusto sulaa.

Katso myös:

Punaviinissä haudutetut päärynät
Juustoja, karamellipähkinöitä ja hillottua päärynää
Päärynä-sinihomejuustorulla
Kotiliesi.fi: Sahramipäärynät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *