Reseptit

Roquefortpäärynät

Roquefortpäärynöissä yhdistyvät herkullisella tavalla makea ja suolainen.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 pientä päärynää
  • 50 g Roquefortia
  • hunajaa

Valmistusohje

1. Halkaise kolme pientä päärynää ja leikkaa pohjasta pois ohut viipale. Koverra siemenet pois lusikalla, täytä kolo roquefortilla. Valuta päälle vähän hunajaa.

2. Kypsennä päärynöitä 225-asteessa tai grillivastusten alla, kunnes juusto sulaa.

Katso myös:

Punaviinissä haudutetut päärynät
Juustoja, karamellipähkinöitä ja hillottua päärynää
Päärynä-sinihomejuustorulla
Kotiliesi.fi: Sahramipäärynät

X