Rosmariinimaksa
Rosmariinimaksa maustetaan mineraalisuolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Tämän jälkeen pannulle lisätään sherryä, madeiraa tai soijakastiketta. Tarjoa perunasoseen tai kasvisten kanssa.
Ainekset
- 3 porkkanaa
- ½ purjosipulia
- 500 g naudanmaksaa
- tilkka öljyä
- 1 tl mineraalisuolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 1 rkl hienonnettua rosmariinia
- 2 rkl madeiraa tai sherryä ja/tai soijakastiketta
Valmistusohje
Kuori ja suikaloi porkkanat. Huuhdo ja suikaloi purjosipuli. Leikkaa maksa suikaleiksi.
Kuumenna öljy pannussa. Lisää porkkana- sekä purjosipulisuikaleet ja kuullota niitä hetki. Lisää maksasuikaleet ja paista niitä, kunnes ne ovat joka puolelta kauniin väriset ja sisältä kypsät. Varo paistamasta maksaa kuivaksi.
Mausta kasvikset ja maksa mineraalisuolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Lisää pannuun madeira tai sherry ja/tai soijakastike ja kiehauta. Tarjoa perunasoseen ja kasvisten kanssa.
Kommentit
Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja maukkaalta reseptiltä, ajattelin varioida tätä näyttökokeeseeni ravintolakoulussa. Kiitos Sirkka 🙂
Kommentit
Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja maukkaalta reseptiltä, ajattelin varioida tätä näyttökokeeseeni ravintolakoulussa. Kiitos Sirkka 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous