Rucola-basilikapestolla kuorrutettu kala
Voit valmistaa peston myös pelkistä basilikanlehdistä, ellet pidä rucolan kirpeähköstä mausta.
Ainekset
- 600 g kirjolohi- tai muuta kalafileetä
Rucola-basilikapesto
- 2 ruukullista rucolaa
- 1 ruukullinen basilikaa
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- ½ dl auringonkukansiemeniä
- ½ dl öljyä
- ripaus mineraalisuolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Mittaa kaikki peston raaka-aineet monitoimikoneen kulhoon ja jauha tasaiseksi massaksi. Voit myös valmistaa peston sauvasekoittimella korkeassa, kapeassa kulhossa.
Leikkaa kalafilee annospaloiksi ja levitä rucola-basilikapesto kalapalojen päälle.
Nosta kalapalat uunivuokaan ja kypsennä 200 asteen lämmössä noin 20 minuuttia. Tarjoa kala perunasoseen tai vihreän salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous