Rullakebab kanatäytteellä
Rullakebab kääräistään isoihin lapinrieskoihin. Jujuna tässä reseptissä on itse maustettu ja meheväksi kypsennetty broileri.
Ainekset
Broileri
- 400 g broilerinfileesuikaleita
- 1 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 1 rkl ras al hanout mausteseosta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl oliiviöljyä
Rullakebab
- 6 isoa suorakaiteenmuotoista rieskaa
- 1-2 kerää rapeaa salaattia
- 200 g kurkkua suikaleina
- 1 paprika suikaleina
Kastike
- 2 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 1/2 dl ketsuppia
- 1 tl sinappia
- 1 rkl sriracha-chilikastiketta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl hunajaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Rullakebab kanatäytteellä tehdään helposti näin:
1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Jätä tekeytymään.
2. Valmista sitten broilerin marinadi. Sekoita jogurtin joukkoon kaikki mausteet kulhossa ja kääntele joukkoon rintafileet. Anna maustua n. 20 minuuttia.
3. Nosta fileet leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.
4. Voitele rieskat kastikkeella. Levitä päälle salaattia, kurkkua ja paprikaa sekä broileria. Valuta päälle vielä kastiketta, jos sitä jäi jäljelle.
5. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa rullakebab keskeltä kahtia ennen tarjoilua.
Katso myös: Rieskarullat kylmäsavulohitäytteellä
Katso myös Kotiliesi.fi: Poro-rieskarullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous