Mainos Reseptit

Ruoka-alkemisti: Friggs riisikakut suklaisella avokadotahnalla

10.2.2016 Teksti: Ruoka-alkemisti Kuvat: Ruoka-alkemisti

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Ainekset

Friggs Chiasiemen & merisuola –riisikakkuja

Suklaa-avokadotahna

1 kypsä avokado
1 kypsä banaani
1 rkl kaakaojauhetta

Päälle

hedelmiä, kuten viikunaa, päärynää tai omenaa
kookoshiutaleita
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Soseuta kuorittu avokado, banaani ja kaakaojauhe tahnaksi.

2. Pese käyttämäsi hedelmä hyvin ja leikkaa siitä ohuita siivuja.

3. Valmistele riisikakut. Levitä niille ensin suklaa-avokadotahna. Asettele hedelmäsiivut päälle ja koristele kookoshiutaleilla ja seesaminsiemenillä.

4. Suklaatahna säilyy jääkaapissa pari päivää kannellisessa rasiassa.

Ruoka-alkemisti –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *