
Ruokaisa vesimelonisalaatti
Makea vesimeloni on monitoimihedelmä, joka sopii loistavasti ruokasalaatteihin. Vadillisesta vesimelonisalaattia riittää lounaaksi neljälle. Kesäjuhliin herkullinen ohje on helppo moninkertaistaa.
Feta-vesimelonisalaatti riittää hyvin jopa lounaaksi. Kesäjuhliin herkullinen ohje on helppo moninkertaistaa.
Ainekset
Ruokaisa vesimelonisalaatti:
- 2 dl ruokajyviä (Go green)
- 500 g vesimelonia
- 150 g fetajuustoa
- 4-6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 1/2 dl mintunlehtiä
Lisäksi:
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl viinietikkaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Kypsennä ruokajyvät pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja anna jäähtyä.
2. Leikkaa vesimeloni reilun kokoisiksi kuutioiksi. Murustele fetajuusto.
3. Paahda kinkkuviipaleet rapeiksi keskilämmöllä paistinpannulla. Suikaloi kinkku.
4. Levitä ruokajyvät salaattivadin pohjalle. Lisää päälle melonikuutiot, fetamurut, kinkku suikaleet ja mintunlehdet.
5. Valuta salaatin päälle 2 rkl öljyä ja 2 rkl viinietikkaa tai limettimehua. Rouhaise päälle reilusti mustapippuria.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous