Mainos Reseptit

Ruokanurkka Ernolds: Hapanimelä Friggs riisikakkunen

10.2.2016 Teksti: Ruokanurkka Ernolds Kuvat: Ruokanurkka Ernolds

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Friggs riisikakkuja (Hampunsiemen & Mustapippuri)
400 g kanasuikaleita
1 prk ananasta
3 varsiselleriä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl vettä/mehua
soijaa
inkivääriä jauheena
suolaa
valkosipulijauhetta
korianteria jauheena
keitettyä riisiä

Koristeeksi

yrttejä

Valmistusohje

1. Kuullota silputut sipulit ja valkosipulit pannulla.

2. Lisää kana, ruskista.

3. Pilko sekaan varsisellerit sekä ananas mehuineen.

4. Lisää vesi sekä mausteita oman makusi mukaan.

5. Anna hautua riisin keittämisen ajan.

6. Sivele riisikakkujen pinnalle kevyt kerros riisiä sekä kastiketta.

7. Koristele valitsemillasi yrteillä ja nauti!

Ruokanurkka Ernolds –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.