Mainos 13.5.2012

Ruokaunelmia: Gluteenittomat Moilas-piirakat tonnikalatahnalla

Teksti: Ruokaunelmia Kuvat: Ruokaunelmia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

1 pss Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
2 kananmunaa
1 dl kuohukermaa
30 g maustekurkkua
50 g vähäsuolaista tonnikalaa oliiviöljyssä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl tuoretta ruohosipulia

Valmistusohje

Piirakat valmistetaan pussin ohjeiden mukaan. Kananmunat keitetään koviksi. Kuohukerma vatkataan vaahdoksi ja sekaan lisätään pieniksi kuutioitu maustekurkku, tonnikala, tuorejuusto ja silputtu ruohosipuli. Ainekset sekoitetaan varovasti keskenään. Tahnan annetaan maustua pari tuntia kylmässä.

Kokoaminen: keitetyt kananmunat kuoritaan ja siivutetaan. Siivut asetellaan piirakoiden päälle. Lopuksi päälle pursotetaan tonnikalatahna.

Ruokaunelmia -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi