
Ruusukaali-omenasalaatti
Ruusukaali-omenasalaatti silataan herkuksi suussa sulavalla sinappikastikkeella. Tämä salaatti sopii täydellisesti vaikka joulupöytään.
Ainekset
Ruusukaali-omenasalaatti
- 300 g ruusukaalia
- 2 punaista omenaa
- 100 g kuivattuja karpaloita
Sinappikastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl karkeaa dijoninsinappia
- 1 tl hunajaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Ruusukaali-omenasalaatti tehdään helposti näin:
1. Poista ruusukaaleista kannat ja uloimmat lehdet. Suikaloi ne veitsellä ja laita kulhoon.
2. Kuutioi omenat ja lisää ne sekä karpalot ruusukaalien joukkoon.
3. Sekoita kastikkeen ainekset ensin keskenään, ja kääntele se sitten salaattiin.
4. Laita ruusukaali-omenasalaatti jääkaappiin ja anna tekeytyä vartin verran.
Katso myös: Ruusukaalipaistos ja piparjuurikastike
Katso myös Kotiliesi.fi: Sheivattu ruusukaalisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous