Reseptit

Ruususalaatti

Tämä helppo salaatti kaunistuu ruusun terälehdillä.

Teksti:
Soili Soisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g kahta erilaista salaattia
  • 0.5 dl ruusun terälehtiä
  • 100 g viinirypäleitä
  • 1 rkl paahdettuja kurpitsan siemeniä
  • veitsenkärjellinen suolaa
  • veitsenkärjellinen rouhittua pippuria
  • 1 rkl saksanpähkinäöljyä

Valmistusohje

1. Huuhtele ja valuta salaatit, ruusun terälehdet ja viinirypäleet. Paahda kurpitsansiemenet.
2. Lado salaattiainekset kulhoon, ripottele jäähtyneet siemenet sekä mausteet päälle ja kostuta öljyllä.

X