Reseptit

Sahramilla maustettu fenkolihilloke

8.11.2013 Teksti: Arja Talonen Kuvat: Pekka Holmström

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Kylmänä tarjottavassa fenkolihillokeessa maistuu hunaja, sitruuna ja sahrami. Sopii esimerkiksi hiillostetulle siialle.

Ainekset

2 fenkolia
hyppysellinen sahramia
hunajaa
1 dl valkoviiniä
2 dl vettä
1 dl hillosokeria
1 sitruunan mehu ja kuori

Valmistusohje

Sahramilla maustettu fenkolihilloke sopii lohicevichen ja hiillostetun siian seuraksi.

Leikkaa fenkolin vaaleasta osasta ohuita suikaleita. Yhdistä kaikki muut aineet ja kiehauta. Lisää fenkoli liemeen kypsymään pariksi minuutiksi, anna jäähtyä liemessä. Jäähtyessään fenkoli hillottuu. Tarjoa kylmänä.

Julkaistu aiemmin

viva

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme