Reseptit

Sahramilla maustettu fenkolihilloke

Kylmänä tarjottavassa fenkolihillokeessa maistuu hunaja, sitruuna ja sahrami. Sopii esimerkiksi hiillostetulle siialle.

Teksti:
Arja Talonen
Kuvat:
Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 fenkolia
  • hyppysellinen sahramia
  • hunajaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 dl vettä
  • 1 dl hillosokeria
  • 1 sitruunan mehu ja kuori

Valmistusohje

Sahramilla maustettu fenkolihilloke sopii lohicevichen ja hiillostetun siian seuraksi.

Leikkaa fenkolin vaaleasta osasta ohuita suikaleita. Yhdistä kaikki muut aineet ja kiehauta. Lisää fenkoli liemeen kypsymään pariksi minuutiksi, anna jäähtyä liemessä. Jäähtyessään fenkoli hillottuu. Tarjoa kylmänä.

X