Salmiakki-suklaamousse
Lasipurkkeihin pakattu salmiakki-suklaamousse on loistava nyyttäriherkku. Jos et viitsi rouhia salmiakkia itse, käytä valmista turkinpippurirouhetta. Silloin salmiakin maku on miedompi.
Ainekset
Salmiakki-suklaamousse
- 200 g talous- tai maitosuklaata
- 20 turkinpippurimakeista
- 2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (Flora Vanilla)
Valmistusohje
Salmiakki-suklaamousse valmistuu näin.
1. Rouhi karkit morttelissa. Vatkaa vaniljakastike sähkövatkaimella vaahdoksi.
2. Paloittele suklaa mikron kestävään kulhoon. Sulata suklaata puolella teholla minuutti kerrallaan. Sekoita välillä.
3. Lisää suklaa vaniljavaahtoon ja vatkaa seosta samalla hyvin sähkövatkaimella. Kääntele sekaan salmiakkirouhe. Salmiakki-suklaamousse saa jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan ennen tarjoilua tai purkittamista.
Katso myös: Suklaamousse
Katso myös Kotiliesi.fi: Suklaamoussekakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous