Salviavoipasta
Salviavoipasta tarjotaan väliruokana. Ruoka on hyvin simppeli, mutta samalla todella maukas. Al denteksi keitetty nauhapasta pyöräytetään voi-salviakastikkeessa ja viimeistellään reilulla kourallisella vastaraastettua parmesaania.
Ainekset
Salviavoipasta:
- 200 g spagettia
- 3 valkosipulinkynttä
- 50 g voita
- 1 dl salvianlehtiä
- 1 sitruunan mehu
- 50 g parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Salviavoipasta tehdään helposti näin:
1. Keitä pasta reilusti suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi.
2. Valmista tällä aikaa kastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Sulata voi paistinpannussa, lisää valkosipulinkynnet ja salvianlehdet. Paista sekoitellen miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Purista joukkoon sitruunamehu.
4. Valuta pasta lävikössä ja kaada paistinpannulle voikastikkeen joukkoon. Viimeistele salviavoipasta raastamalla päälle reilusti parmesaanijuustoa.
Katso myös: Salviavoissa paistettua pastaa
Katso myös Kotiliesi.fi: Pasta on täydellinen arkiruoka: Nopea, helppo ja monipuolinen – herkuttele carbonaralla ja muilla italialaisilla klassikkopastoilla!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous