Reseptit

Sandwichrullat

Ohuen rieskan tyyppisen leivän voi täyttää herkuilla ja kääriä rullalle.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 ohutta intialaistyyppistä chapatileipää tai rullarieskaviipaletta (Fazer)
  • 1 ruukku rucolaa
  • 75 g palvikinkkuviipaleita

Cheddarmajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 50 g keltaista cheddarjuustoa
  • ½ keltainen paprika

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesin joukkoon karkeaksi raastettu cheddarjuusto ja pieniksi paloiksi leikattu paprika.

2. Levitä majoneesiseos tasaisesti kahdelle leivälle. Nostele päälle rucolanlehtiä ja kinkkuviipaleita. Kääri leivät tiukalle rullalle ja kääri kelmuun, jotta leivät hieman kostuvat ja maustuvat.

3. Anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan. Leikkaa leivät reiluiksi paloiksi tarjolle.

X