Reseptit

Sandwichrullat

8.5.2012 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Kristiina Kurronen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

12

Arvostelu

Kiitos
Ohuen rieskan tyyppisen leivän voi täyttää herkuilla ja kääriä rullalle.

Ainekset

2 ohutta intialaistyyppistä chapatileipää tai rullarieskaviipaletta (Fazer)
1 ruukku rucolaa
75 g palvikinkkuviipaleita

Cheddarmajoneesi

1 dl majoneesia
50 g keltaista cheddarjuustoa
½ keltainen paprika

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesin joukkoon karkeaksi raastettu cheddarjuusto ja pieniksi paloiksi leikattu paprika.

2. Levitä majoneesiseos tasaisesti kahdelle leivälle. Nostele päälle rucolanlehtiä ja kinkkuviipaleita. Kääri leivät tiukalle rullalle ja kääri kelmuun, jotta leivät hieman kostuvat ja maustuvat.

3. Anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan. Leikkaa leivät reiluiksi paloiksi tarjolle.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme