Satsumakuohuva
Sitrukset ovat talven raikkaita sesonkihedelmiä. Joulusta jääneet satsumat maustavat uuden vuoden juhlavan kuohujuoman.
Ainekset
Satsumakuohuva:
- 4 satsuman mehu
- 2 tl satsuman raastettua kuorta
- 1/2 dl vettä
- 2 rkl sokeria
- 5 dl kuivaa roseekuohuviiniä
Koristeluun:
- satsumaviipaleita
Valmistusohje
1. Raasta ensin satsuman kuoret. Purista satsumista mehu.
2. Mittaa pieneen kattilaan mehu, kuoriraaste, vesi ja sokeri. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen noin 5 minuuttia. Jäähdytä ja siivilöi liemi.
3. Jaa jäähtynyt satsumaliemi kuohuviinilaseihin ja kaada päälle kylmää roseekuohuviiniä.
4. Koristele halutessasi satsumaviipaleilla ja tarjoa heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous