Savujuusto-pähkinäkrutongit
Savujuustolla gratinoidut patonkiviipaleet sopivat mainiosti vaikkapa savustetun valkosipulikeiton kaveriksi.
Ainekset
- 1/2 patonki
- voita voiteluun
- 150 g savujuustoa raastettuna
- ripaus mustapippuria
- 50 g pekaanipähkinöitä rouhittuna
Valmistusohje
1. Viipaloi patonki ja voitele voilla. Nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
2. Sekoita juustoraasteen joukkoon mustapippuri sekä pähkinärouhe. Jaa seos patonkiviipaleille.
3. Paista leivät kullanruskeiksi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Nauti lämpiminä pikkusyötävinä tai vaikkapa savustetun valkosipulikeiton kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous