Savukalamousse
Savukalamousse sopii perinteisten blinien seuraksi.
Ainekset
- 200 g savukalaa (lohi tai siika)
- 1 prk (á 150 g) ranskankermaa
- 2 rkl kapriksia
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 tl piparjuuritahnaa
- 2 rkl tuoretta tilliä
Valmistusohje
Irrota kalan nahka. Hienonna haarukalla kalan rakenne rikki. Yhdistä muut aineet joukkoon. Laita kylmään maustumaan noin 30 minuutiksi. Voit tarjota moussen ohessa löysäksi keitettyjä kananmunia. Savukalamousse sopii myös perinteisten blinien seuraksi.
Katso myös:
Savukalakaviaari, Ruoka.fi
Siikatartar, Ruoka.fi
Savuahven-röra, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous