Reseptit

Savuliha viskiliemessä

Aromikas savuliha viskiliemessä ei taatusti jätä makunystyröitä kylmäksi.

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g lämminsavustettua hirven tai peuran paistia tai fileetä
  • 4 rkl viskiä
  • 1 tl katajanmarjoja
  • 1 chili
  • 1 punasipuli
  • 1 rosmariininoksa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 0.5 tl fariinisokeria tai hunajaa

Valmistusohje

Leikkaa savustettu liha ohuiksi viipaleiksi. Sekoita katajanmarjat viskin kanssa. Lisää sipuli ja chili renkaina ja rosmariini neulasina. Valuta joukkoon öljy ja viinietikka sekä soijakastike. Makeuta seos kepeästi fariinisokerilla tai hunajalla ja levitä lihaviipaleille. Anna maustua kylmässä.

Tarjoa pikkelsien tai suolakurkun kera.

X