Savuliha viskiliemessä
Aromikas savuliha viskiliemessä ei taatusti jätä makunystyröitä kylmäksi.
Ainekset
- 400 g lämminsavustettua hirven tai peuran paistia tai fileetä
- 4 rkl viskiä
- 1 tl katajanmarjoja
- 1 chili
- 1 punasipuli
- 1 rosmariininoksa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 0.5 tl fariinisokeria tai hunajaa
Valmistusohje
Leikkaa savustettu liha ohuiksi viipaleiksi. Sekoita katajanmarjat viskin kanssa. Lisää sipuli ja chili renkaina ja rosmariini neulasina. Valuta joukkoon öljy ja viinietikka sekä soijakastike. Makeuta seos kepeästi fariinisokerilla tai hunajalla ja levitä lihaviipaleille. Anna maustua kylmässä.
Tarjoa pikkelsien tai suolakurkun kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous