3.6.2014

Savulohisandwichit

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Pienet salaatinversot viimeistelevät savulohisandwichit raikkaiksi. Teresa Välimäen herkulliset savulohisandwichit sopivat juhla-aterian alkupaloiksi tai buffet-pöydän sormisyötäviksi.

Ainekset

300 g savulohta
1.5 dl ranskankermaa
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl kapriksia
1 limetin mehu
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
12 viipaletta tummaa rouheista vuokaleipää
voita voiteluun

Koristeluun:

salaatinversoja
hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Hienonna lohi haarukalla.

2. Sekoita lohen joukkoon ranskankerma, ruohosipuli, kaprikset, limetin mehu sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria. Tarkista maku.

3. Voitele leipäviipaleet ja jaa lohitäyte leiville.

4. Koristele ruohosipulilla ja salaatinversoilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi