Savumuikkua ruislimpulla
Savonseudulta tulee tänäkin päivänä paras ruislimppu, joka maistuu alkupalaksi savumuikkujen kera.
Ainekset
- 10-12 viipaletta ruislimppua
- voita
- 1 prk smetanaa
- 1/2 dl tilliä hienonnettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 prk/n.170 g savumuikkuja
Koristeluun
- tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi leipäsiksi. Voitele ne voilla.
2. Sekoita smetanan joukkoon tilli ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Sipaise leiville kerros tilli-smetanaa.
4. Nosta jokaiselle leivälle savustettu muikku ja koristele tuoreella tillillä.
Kala maistuu leivän päällä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous