Reseptit

Sekamarjahillo

Tähän hilloon uppoavat vadelmat, mansikat ja punaherukat.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 l vadelmia
  • 1 l mansikoita
  • 1 l punaherukoita
  • 2 dl vettä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 kg hillosokeria

Valmistusohje

Pane puhdistetut ja huuhdotut marjat kattilaan. Kaada vesi ja sitruunanmehu päälle. Kiehauta, lisää hillosokeri ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta pois.

Anna hillon jäähtyä noin 30 minuuttia. Jaa hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje ne.

X