Sellerikeitto
Tämän reseptin salaisuus on ripaus currya.
Ainekset
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus currya
- 500 g lehtiselleriä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 6 dl vettä
- 1 dl maitoa
- ripaus suolaa ja rouhittua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyn ja curryn kanssa kattilan pohjalla miedolla lämmöllä muutama minuutti. Huuhtele lehtisellerin varret ja paloittele. Lisää selleripalat kattilaan ja kääntele hetken. Sekoita joukkoon vehnäjauhot.
2. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja anna keiton kiehua miedolla lämmöllä, kunnes varsisellerit tuntuvat täysin pehmenneiltä. Lisää joukkoon maito ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua valkopippuria.
3. Soseuta keitto tasaiseksi. Tarjoile heti lämpimänä.
Kommentit
Mitenkähän tuon gluteenittoman ja vehnäjauhon kanssa oikein mahtaa olla?
Kommentit
Mitenkähän tuon gluteenittoman ja vehnäjauhon kanssa oikein mahtaa olla?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous