Selleripyree
Selleripyree on juhlavampi vaihtoehto perinteiselle perunamuusille.
Ainekset
- 500 g juuriselleriä
- 1 keltasipuli
- 3 dl täysmaitoa
- 30 g voita
Valmistusohje
Keitä kuoritut selleripalat ja sipulit suolatussa maito-vesiseoksessa kypsiksi. Soseuta voin ja vähäisen (noin 3 rkl) keitinnesteen kanssa tasaiseksi pyreeksi esimerkiksi tehosekoittimessa. Halutessasi siivilöi pyreetä vielä sileän lopputuloksen takaamiseksi.
Resepti: Keittiömestari Janne Häkkänen, Ravintola Saaga
Kommentit
Hei Paavo,
kiitos tarkkaavaisuudestasi! 50 grammaa on todellakin liian vähän suhteessa muihin aineksiin. Tästä lienee jäänyt yksi nolla pois eli oikea määrä on 500 g.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Kommentit
Eikö tuo sellerin määrä 50g ole aika vähän. Onko kirjoitusvirhe?
T. Paavo V
Hei Paavo,
kiitos tarkkaavaisuudestasi! 50 grammaa on todellakin liian vähän suhteessa muihin aineksiin. Tästä lienee jäänyt yksi nolla pois eli oikea määrä on 500 g.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous