Selleriranskalaiset
Nyt tehdään ranskalaisia selleristä! Kokonainen selleri on eri maata kuin marketin kelmutetut palat. Mausteeksi et tarvitse muuta kuin suolaa ja pippuria.
Ainekset
- 1 selleri
- 2 rkl öljyä
- hiutalesuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Sellerin ulkonäkö ei häikäise. Kannattaa silti antaa sellerille mahdollisuus, sillä saatat tulla jopa riippuvaiseksi selleri- ranskiksista. Niiden valmistaminenkin on helppoa. Kääntele selleriranskalaiset öljyssä, kypsennä reilut puoli tuntia ja mausta. Tässä reseptissä on käytetty mausteina suolaa ja pippuria, mutta myös chilihiutaleet sopivat hyvin selleriranskalaisten mausteeksi.
1. Kuori ja viipaloi selleri. Leikkaa isoiksi tikuiksi.
2. Levitä tikut uunipellille, kääntele öljyssä.
3. Kypsennä 200 asteessa 30– 40 minuuttia välillä käännellen. Mausta.
Lisää naposteltavia:
Kotiliesi.fi: Yrtti-sellerisipsit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous