Sienispagetti
Sieniä ja yrttejä. Pasta rakastaa sieniä ja yrttejä. Parasta spagettia syntyy eri sieni- ja yrttilajikkeiden sekoituksesta.
Ainekset
Sienispagetti
- 400 g spagettia
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 l pannuvalmiita metsäsieniä
- 3–4 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 1/2 tl chilihiutaleita
- tilkka valkoviiniä
- runsas 1 dl yrttisilppua (persiljaa, basilikaa, salviaa)
- 8–10 minitomaattia
- suolaa
- mustapippuria
- 1 dl raastettua parmesaania
Valmistusohje
Sienispagetti valmistuu helposti näin:
1. Silppua sienet ja sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista sieni-sipuliseosta ja chiliä, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää tilkka valkoviiniä, tomaatit ja silputut yrtit. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna seos.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele kuuma spagetti sieniseokseen. Lisää parmesaani ja peitä kasari kannella. Anna makujen tekeytyä hetki ennen tarjoamista. Tarjoa sienispagetti raastetun parmesaanin kanssa.
Vinkki: Jos sienikoppa on jäänyt vajaaksi, voit käyttää spagettiin lisäksi esimerkiksi herkkusieniä tai kuivattuja sieniä pehmeäksi liotettuina. Kokeile myös sieni-pinaatticanneloneja tai sienillä täytettyjä paprikoita.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin valmistuu sieniruukku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous