Sieni-pinaatticannelonit
Cannelonien sisään on kätketty metsän ja puutarhan parhaita aarteita.
Ainekset
- 1 paketti tuorelasagnelevyjä
- 1 l kantarelleja tai paloiteltuja tatteja
- 200 g tuoretta pinaattia
- 1 sipuli
- 2 dl kermaa
- 1 dl ranskankermaa
- tuoretta timjamia ja basilikaa
Tomaattikastike
- 4 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- öljyä
- 2 dl paseerattua tomaattisurvosta
- suolaa, pippuria
- ripaus sokeria
- yhteensä 2 dl raastettua parmesaania ja kermajuustoa
Valmistusohje
Ryöppää pinaatinlehdet runsaassa vedessä, valuta hyvin. Kuumenna paloiteltuja sieniä ja sipulisilppua öljyssä, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää pannulle kerma ja ranskankerma ja keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta muhennos yrteillä, suolalla ja pippurilla.
Levitä lasagnelevyt työlaudalle. Pane jokaiselle levylle annos pinaattia ja muhennosta. Kääri rullalle. Lado cannelonit voideltuun uunivuokaan.
Kasta tomaatit hetkeksi kiehuvaan veteen, vedä kuori pois. Silppua tomaatti ja pane kattilaan. Lisää valkosipuli, tomaattisurve ja mausteet. Keitä kastiketta 5–10 minuuttia. Kaada kastike cannelonien päälle, lisää pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Katso myös
Sieni-pinaatticalzonet, Ruoka.fi
Sieni-pinaattifrittata, Ruoka.fi
Sieni-pinaattipiirakka, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous