Sienipasta
Sitruunalla ja rosmariinilla maustettu sienikastike tarjotaan pastan kaverina. Maukas annos sopii keventäjällekin.
Ainekset
- 150 g tuoreita tai liotettuja syötäväksi käsiteltyjä sieniä
- 1 salottisipuli
- 1 tl rypsiöljyä
- 2 dl kasviskermaa (rasvaa alle 10%)
- ¼–½ tl suolaa
- ¼–½ tl vastarouhittua mustapippuria
- sitruunan kuori
- ½ tl rosmariinia
- 250 g täysjyvä spagettia tai muuta pastaa
Valmistusohje
Tämä sienipasta sisältää 1200 kJ (290 kcal)/1 annos
- hiilihydraatteja 44,9 g
- rasvoja 7,6 g
- proteiineja 9,1 g
1. Kuori ja hienonna sipuli, puhdista ja pilko sienet, pese ja raasta sitruunankuori.
2. Kuullota sipuli ja sienet öljytyllä pannulla, lisää mausteet ja kasvirasvakerma ja anna hautua.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita siihen kastike.
4. Tarjoa kevyenä ateriana salaatin kanssa tai lisäkeruokana.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous